06 30 9360599 info@zatonyi.com

ATEQ H57

ÖT ÉV INGYENES FRISSÍTÉS!

Ez a NAGY tudású KÉSZÜLÉK ÖT ÉV INGYENES FRISSÍTÉSSEL

Ezen az oldalom megpróbálunk teljes képet adni a készülék tudásáról, és használatáról.
Coffee Bean

Kiváló minőségű diagnosztikai eszköz

Az ATEQ H57 egy kiváló minőségű diagnosztikai eszköz, amely az Ön számára is elérhetővé vált. Ez a képzett eszköz segít az autószerelőknek és a járműtulajdonosoknak a hibák gyors és pontos azonosításában. A színes érintőkijelzőn ikonok láthatók, így nagyon egyszerű a navigálás a készüléken. Rendelje meg most saját ATEQ H57 készülékét, és fedezze fel az öt év ingyenes frissítést és a rendkívüli tudást, amit kínál!
Coffee Bean

szelepek tanítása

Két lehetőség van szelepek tanítására. Az egyik, hogy a gyári szelep adatait átmásoljuk, a másik, hogy új adatot hozunk létre.
Coffee Bean

mélységmérő

Opcióban rendelhető hozzá gumiprofil mélységmérő.
Coffee Bean

Magyar Menü

23 nyelv állítható be köztük természetesen magyar is. Fedezze fel az öt év ingyenes frissítést és a rendkívüli tudást, amit az ATEQ H57 kínál! Válassza a legjobb minőséget és rendelje meg most saját ATEQ H57 készülékét!
Coffee Bean

Titokzatos Tudás

Ha valaha is kíváncsi volt arra, hogy milyen tudással rendelkezik az ATEQ H57 diagnosztikai eszköz, akkor itt az ideje, hogy felfedezze! Ez az eszköz nem csak a legtöbb autómárkával kompatibilis, hanem segít az autószerelőknek és a járműtulajdonosoknak a hibák gyors és pontos azonosításában. A színes érintőkijelzőn található ikonok pedig még egyszerűbbé teszik a navigációt ezen a csodálatos készüléken. Ne habozzon, rendelje meg most saját ATEQ H57 készülékét, és fedezze fel az öt év ingyenes frissítést és a rendkívüli tudást, amit kínál!
Coffee Bean

Szelepek Tanítása és Programozása

Ezen az oldalon megtudhatja, hogyan lehet egyszerűen tanítani és programozni az ATEQ H57 készülékkel. Fedezze fel a részletes beállítási lehetőségeket és a magas szintű tudást, amit a H57 kínál. Rendelje meg most a saját ATEQ H57 készülékét, és élvezze az öt év ingyenes frissítést!

Coffee Bean

Beállítások

Rendeteg beállítási lehetőség. Az ATEQ H57 készülék segítségével könnyedén beállíthatjuk az autónk számos paraméterét. Legyen szó amerikai autó szelezéséről vagy más funkciókról, a H57 mindent tud, amire szükségünk lehet. Fedezze fel a részletes beállítási lehetőségeket és a magas szintű tudást, amit az ATEQ H57 kínál!

RENDELÉS

Szelep klonozás

Ezen a videon megnézheti a gyári szelep klónozásátnak folyamatát lépésről, lépésre.

VT56 bemutatása

Az ATEQ szakembere bemutatja a VT56 készüléket. Sajnos angol nyelvű, de hamarosan magyar nyelven is látható lesz itt egy video.
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com