06 30 9360599 info@zatonyi.com
A TPMS termékek oldalán megtalálja a legújabb és legfejlettebb TPMS megoldásokat. Ismerje meg az ATEQ VT67-et, ahol az Android operációs rendszer és a 8 hüvelykes érintőképernyő egyedülálló élményt nyújt a legkorszerűbb funkciók és szoftverfrissítések terén. A beépített kamera és e-mail kliens segítségével könnyedén megoszthatja a technikusokkal a problémákat, hogy a legjobb ügyfélszolgálati élményt nyújtsa. A VT67 kiemelkedő diagnosztikai és érvényesítő funkciókkal rendelkezik, többek között a DTC-kódokkal és a DOT (rögzítés), gumiabroncs futómélysége* és plakátérték változások teljes körű kezelésével. Kompatibilis több mint 20 különböző utángyártott szenzormárkával, beleértve a Hamaton és a Tyresure márkákat is. A Live Sensor és a vezeték nélküli képesség pedig biztosítja a legújabb lefedettséget. Fedezze fel a VT67 további jellemzőit, beleértve a Sync-technológiát (90-os OBDII újratanulás lefedettsége), nagy memóriáját a TPMS jelentések tárolásához, valamint az érzékelők és szervizkészletek képtárához. Az VT67-hoz két év garancia és OBDII csatlakozó is jár, valamint USB kábel és töltő, valamint egy éves szoftver-előfizetés. A TPMS megoldások terén a legjobbat nyújtjuk, támaszkodjon ránk a TPMS termékek oldalán.

A VT67 az ATEQ ultra-prémium TPMS megoldása. Az Android operációs rendszer és a 8 hüvelykes érintőképernyő lenyűgöző és kiterjedt módot kínál az ATEQ legfejlettebb funkcióinak és a legújabb szoftverfrissítéseknek a megtapasztalásához. Sőt, a beépített kamera és e-mail kliens, amely lehetővé teszi, hogy a technikusok bármilyen problémáról képet küldjenek, a legjobb ügyfélszolgálati élményt nyújtják.

A VT67 segítségével a felhasználók teljes mértékben kihasználhatják a TPMS-rendszerek diagnosztizálására és érvényesítésére tervezett funkciókat, például a DTC-kódokat és az ID Match-et, míg a DOT (rögzítés), a gumiabroncs futómélysége* és a plakátérték változás teljes körű abroncskezelést kínálnak.

A VT67 több mint 20 utángyártott szenzormárkával kompatibilis, köztük a Hamaton és a Tyresure. Ezenkívül a Live Sensor és az eszköz vezeték nélküli képessége megkönnyíti a legújabb lefedettség elérését.

További jellemzők:

  • Sync-ID technológia (90%-os OBDII újratanulási lefedettség)
  • Nagy memória számtalan TPMS jelentés tárolására
  • Fedélzeti GYIK
  • Érzékelők és szervizkészletek képtára

A VT67 a következőket tartalmazza:

  • Két év garancia
  • OBDII csatlakozó
  • USB kábel és töltő
  • Egy éves szoftver-előfizetés
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com