06 30 9360599 info@zatonyi.com

ATEQ készülékek

Bemutatjuk az általunk forgalmazott ATEQ készülékeket.

Reméljük a leírtak alapján megkönnyítjük a választást.

A csúcstól az alapokig.

Azt már szerintem mindenki látja, hogy a 2014 óta bevezetett TPMS rendszerrel szerelt autók egyre nagyobb számban jelennek meg a szervízekben is. Ebből adódóan előbb vagy utóbb mindenkinek lépni kell, és be kell szerezni egy készüléket. Szeretnénk hiteles tájékoztatást adni a készülékekről, mert azt látjuk a piacon, hogy sokan beleszaladtak csábító ajánlatba, és a használat közben derült ki, hogy mik a készülék hiányosságai. Sok esetben szükséges volt egy másik készüléket is vásárolni, hogy mindent meg tudjon csinálni. Amire figyelni kell. Rendelkezzen OBDII. csatlakozóval, mert sok modelnél csak így tudja feltanítani a szelepeket. Tudjon lehetőleg minél több szelepet programozni, mert az nem igaz, hogy egy szeleppel minden autót meg lehet oldani. Legyen folyamatos frissítése a készüléknek. A frissítési díj reális áron legyen. Ha mindent figyelembe vesz, és ezeket átgondolja, utána döntsön. Ha még mindig vannak kérdések hívjon bátran.

VT57

Ez a készülék az ATEQ csúcsmodellje. Minden szelepet olvas és a legtöbb gyártó szelepét programozza. OBDII csatlakozóval rendelkezik, és számos extra funkciót tartalmaz a készülék. Ha szeretne többet megtudni,

OLVASSA TOVÁBB

H57

Ha olyan készüléket szeretne, amely a VT57 készülékkel szinte mindenben megegyező. Csupán annyi a különbség, hogy programozni csak a T-PRO szelepeket tudja. Cserében 5 év ingyenes frissítés jár.

 

VT46

Az ATEQ gondolt azokra a vásárlókra is, akik nem szeretnének nagyobb kiadást, ezért több készüléket is gyárt alacsonyabb árkategóriában. Az egyik ez a készülék. Ragyogóan használható, és mindent meg lehet vele oldani.

OLVASS TOVÁBB

H47

Az ATEQ legújabb készüléke, mely minden feladatra használható. Alapból csak a T-Pro/EU-PRO szelepe-ket programozhatjuk vele, cserébe az 5 éves ingyenes frissítésért.

OLVASS TOVÁBB

VT 67

Az ATEQ legújabb TPMS készüléke. Ez a táblagép szinte mindent tud. Hatalmas kijelző, melynél szinte minden egy oldalon megtalálható.

OLVASS TOVÁBB

IT41

 

Ez a készülék a H47 készülékkel megegyezik, csak annyi a különbség, hogy ezzel csak az ITALSENSOROK programozhatók.

H46

Ez a készülék szinte mindenben megegyezik a VT56 készülékkel, csupán a programozható szelepek száma van korlátozva.

OLVASS TOVÁBB

MITSU RESET

Egy eszköz az ATEQ készülékekhez, mellyel a Mitshubishi autók tanítása is lehetségessé válik.

OLVASS TOVÁBB

Hívjon most!

Kérdése van? Itt elér minket.

9700 Szombathely, Sági u. 3.

+36 30 9360599
info@zatonyi.com
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com