06 30 9360599 info@zatonyi.com

Jeladós szelepek

A TPMS rendszerek megjelenésével számtalan szelep jelent meg a piacon. Ezek közül az általunk forgalmazott szelepeket mutatjuk be.

Programozható és előre programozott szelepek.

Több gyártó is forgalmaz olyan szelepet, amely nem tartalmaz adatot, hanem az arra alkalmas készülékkel tudja feltanítani az aktuális autóhoz. Ennek a legnagyobb előnye a műhelyek számára, hogy nem kell minden típushoz megfelelő szelepet tartani a raktárban, hanem elég csak pár garnitúrát tartani, és független attól, hogy milyen autóhoz kell szelep, meg tudja oldani. Persze legyen mindenki körültekintő, mivel nagyon sok olyan szelep van a piacon, amit csak a saját márkás készülékkel lehet programozni.

Kínálatunkban szerepel még előre programozott szelep is, mely tartalmazza a gyári adatokat.

TELEFONNAL PROGRAMOZHATÓ TPMS SZELEPEK

ITALSENSOR 3.0 EVO ST, és T-PRO HYBRID NFC.

Már kaphatók a telefonnal programozható szelepek. Ehhez nem kell más, mint egy NFC képes okostelefon, és már kezdheted is a munkát. Mindkét szeleptípusnál a saját aplikációját kell letölteni a Google Play áruházból. A további lépések mindkét esetben ugyanaz. 

FIGELEM! A telefonnal csak a szelepeket tudjuk programozni, az autóhoz történő tanításhoz már TPMS készülék szükséges, ez alól kivételt képeznek azok a típusok, melyek öntanulósok.

T-PRO szelepcsalád

Az egyik legnépszerűbb szelep a piacon. Számos készülékkel programozható, és az ára is nagyon jó.
A gyártó 2017-ben egyszerűsítette a kínálatot, és piacra dobta aT-PRO HYBRID 3.5 szelepet, mely egyesítette a korábbi három szelep tulajdonságát, így már elég ebből tartani, mert ezzel a hybrid szeleppel is lefedhető az autók 98%-a. Sőt rengeteg korábbi előforduló hiákat is kiküszöböltek, így az új szelep sokkal jobb lett.

2023-ban bővítették a kínálatot a T-PRO HYBRID LITE szenzorokkal.

RENDELJE MEG MOST

ALLIGATOR Sens.it

Az egyik legnagyobb európai gyártó is forgalmaz tanítható szelepet. Szintén sok készülék alkalmas ezek programozására, de az általunk forgalmazott ATEQ készülékek szinte minden gyártó szelepét kezeli.
Az Alligator szintén egy szeleppel le tudja fedni az autók 98%-át.

RENDELJE MEG MOST

 

HUF Intellisens

A HUF szintén egy gyári beszállító. A tanítható szelepei az autók nagy százalékát lefedik. Könnyen programozhatók, és nagyon jó minőségűek.

RENDELJE MEG MOST

 

Schrader szelepek

Ez a gyártó az egyik leggyakoribb szelep az új autóknál. Szinte az összes autóhoz használható.

RENDELJE MEG MOST

ITALSENSOR

Ez a szelep szinte minden típushoz használható, ráadásul 2020 szeptembertől már telefonnal programozható változata is kapható. NFC-vel rendelkező, okostelefonra letölthető aplikációval lehet programozni a szelepeket.

Jelenleg az ITALSENSOR 3.0 és az ITALSENSOR AGILE szelepeket forgalmazzuk.

 RENDELJE MEG MOST

OE-R szelepek

Az általunk forgalmazott szelepek közül ez az egyetlen ami nem programozható. Ezek a szelepek már előre vannak programozva, így azok, csak azokhoz a típúsokhoz használható, melyeknek az adatait tartalmazza.. Előnye, hogy kissé olcsóbb a programozható szelepeknél.

RENDELJE MEG MOST

 

Szeretné értesülni akcióinkról és új termékeinkről?  Iratkozzon fel hírlevelünkre.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com